dijous, d’agost 10, 2006

A l'aventura

Aventura és un terme que pot designar en la majoria dels casos un repte, i aixó mateix és el que penso fer en breu; anar a l'aventura.
Avui deixo DF, la familia de l'Omar i sol, amb la companyia de la meva motxilla, em començaré a buscar la vida. El primer destí serà Puebla i després no se sap. L'única cosa que sé segur és que aniré cap al sud e intentaré arribar a Cancún. Com a conseqüéncia d'aixó dubto molt de que gaudeixi del privilegi d'internet durant uns dies, o no; però crec que a la selva...molts ordinadors no hi hauran...En fí, espero escriure quan pugui, però està clar que no serà d'una manera tant corrent com ha estat fins ara. Si no dono senyals de vida no us preocupeu familia, segurament estaré donant un curs de sardanes a alguna tribu índigena de Caníbals, d'acord?
Fins aviat. Petons.

Etiquetes de comentaris:

1 Comments:

At 12:27 p. m., Anonymous Anònim said...

Ei guapeton!! Per fi ha arribat el moment!! I pel que veig l'estas disfrutant i trobant-li el gustet! Ja saps com vicia això de viatjar solet! Ens la veiem a cuba! Arribes abans que jo! Intensiu de salsa i casa de la trova els primers dies eh!! El diving ens esperarà!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home